L' Empresa

 • Logo Grup MP MED

  Grup MP MED S.L.

  Empresa dedicada a ofrerir assessorament i solucions a les diferents àrees informàtiques. Avaluant sempre les seves necessitats, amb un servei personalitzat. No es preocupi per haver de consultar i contractar diversos proveïdors per consolidar les seves xarxes, vídeo, dades informàtiques i servei tècnic. El nostre personal ens permet encarregar-nos de la integració i consolidació dels seus sistemes.

  Solucions integrals per: Adquirir equips i sistemes, Capacitació de personal, Optimitzar els processos i costos, Manteniment del seu equipament i infraestructura, i per descomptat de la seguretat i confidencialitat de la seva informació.

 • Equip

  l'equip

  Tot un Equip de Professionals altament qualificats a la seva Disposició. Apostem per brindar solucions i serveis a les àrees d'informàtica i comunicació, desenvolupant les accions adequades a fi d'adaptar els projectes a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

 • Col·laboradors

  col·Laboradors

  Treballem en equip amb molts dels nostres col·laboradors especialitzats per cobrir totes les seves necessitats i poder oferir-los un valor afegit a la seva empresa.

Conegui'ns

 • GRUP MP MED S.L. és una empresa especialitzada en serveis tecnològics de la informació. Dirigida a empreses i institucions públiques.

  xarxes

  Avantatges del nostre producte. QUALITAT dirigida a obtenir la màxima satisfacció del client. Oferim la solució que millor s'adapti a les necessitats del nostre client.
  Oferim la millor FORMACIÓ en tots els nostres productes i serveis.

  Salvaguardar el MEDI AMBIENT… és un principi rector de tot el nostre treball en el suport del desenvolupament sostenible.

 • Projectes Grup MP Med

  Els Nostres Projectes...


  Dossier Grup MP Med

  Dossier Triptic